Wednesday, February 13, 2008

Metallica returns to Bulgaria

#15

Отдавна исках да ми се отдаде възможност да напиша тези думи - Metallica се завръща в България! Най-комерсиалната и влиятелна метъл банда включи България в турнето си MetOnTour през 2008-ма година. Израстнал съм с песните на Metallica. Като момче изпитах първата си истинска целувска с момиче в шести клас на фона на магическия блус "Nothing Else Matters" от най-популярния "Черен албум" на групата. Следите от първите интимни моменти и част от спомените отново се съживяват.

MetallicaГрупата не е това, което беше в края на 80-те и началото 90-те години. Но вечерта на 25-ти юли ще бъде непреодолимо гореща и изпепеляваща за живеещите в близост до Националния стадион "Васил Левски", и мазилката на техните състарени сгради.

Предстоящото лято ще бъде невероятно силно и наситено с "тежки" рок прояви. На 16-ти май на столичния стадион "Академик" своето шоу ще изнесат метъл легендите от Kiss. За Kaliakra Rock Fest 2008 от 5-ти до 7-ми юли в Каварна се очаква отново да демонстрират сила и могъщество войните от Manowar. За фестивала в морския град редом до тях се очакваше да застанат легендарните Europe и Judas Priest, но в действителност организаторите са успели да се договорят с рок динозаврите от Alice Cooper и Slayer.

С безплатен концерт в Каварна на 31-ви май, финландската метъл банда Apocalyptica ще открие туристическия сезон в града.

На застаряващите метал музиканти определено им харесва в България. Качествена бира, красиви жени и сърцати фенове. А верните спонсори помагат това да се случва все по-често.

4 comments:

 1. Само за бирата имам забележки ;)

  ReplyDelete
 2. аз други си точа лиги4ките, но и тези ще ми свършат работа:)

  ReplyDelete
 3. Иване, като се има в предвид отношението между цена и качество, мисля че сме много добри. Предполагам ще се съгласиш ;)

  Цвети, не знам каква точно работа искаш да ти "свършат", но се надявам да успееш :)

  През тази година в България също ще дойде Bon Jovi. Датата за концерта обаче все още е под въпрос.

  ReplyDelete
 4. Чудесно музикално лято предстои...добре, че си имаме 4 сезона:)

  ReplyDelete